Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pokročilé techniky ve VBA (KI / 0169)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / 0169 - Pokročilé techniky ve VBA, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1 Základní informace ke studiu předmětu, podmínky, pravidla. Historie předmětu a základní pojmy.2 Úvod do programování do VBA3 Pokročilá práce s uživatelskými formuláři.4 Pokročilé techniky práce s uživatelskými dialogy.5 Práce s kontingenčními tabulkami.6 Vytváření složitějších kontingenčních tabulek.7 Vytváření více kontingenčních tabulek.8 Práce s grafy.9 Nástroje Řešitel.10 Využití nástroje Řešitel pro optimalizaci.11 Statistické analýzy ve VBA.12 Kontrola seminárních prací a konzultace.13 Odevzdání seminárních prací a jejich obhajoba.

Získané způsobilosti

Zvládnutí základů teorie a schopnost aplikace na jednoduché praktické úlohy.

Literatura

Weber M., Breden M. Excel VBA ? Velká kniha řešení, Computer Press Brno, 2007. Král, M. Excel VBA, Computer Press Brno, 2010. Walkenbach J. Programování ve VBA, Computer Press Brno, 2008.

Požadavky

75% aktivní účast na cvičeních + vypracování seminární práce a její obhajoba

Garant

Ing. Mgr. Jiří Barilla, CSc.