Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Programování I (KI / P104)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / P104 - Programování I, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. hodnoty jednoduchých datových typů (číselné datové typy, znaky a řetězce, operace, výrazy, proměnné)2. podmínky (datový typ bool, relační a logické operace, podmíněný příkaz)3. seznam (seznam jako kolekce hodnot, cykly, OOP metody a vlastnosti)4. základy OOP (OOP pohled na svět, třídy, objekty, metody, konstruktory)5. vstup a výstup (proudy, soubory, textový a binární vstup, jednoduchá serializace)6. pole (jednorozměrné pole, vícerozměrné pole)

Literatura

Troelsen A. C# a .NET profesionálně. Zoner Press, 2007. Eckel B. Thinking in Java (3rd edition). Prentice Hall PTR, 2002. Virius M. C# pro zelenáče. Neocortex, 2007. Albahari J., Albahari B. C# 3.0 in a Nutshell: A Desktop Quick Reference. Gamma E. a kol. Design patterns - Elements of Reusable Object-Oriented Software. Addison-Wessley Professional, 1995. Pecinovský R. Návrhové vzory. Computer Press, Praha, 2007.

Požadavky

Úspešné absolvování písemného testu.