Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praktikum z číslicových systémů (KI / P304)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / P304 - Praktikum z číslicových systémů, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

- podrobný popis instrukcí jazyka Assembler. Součástí popisu každé instrukce je podrobné vysvětlení její funkce včetně popisu změn stavového slova procesoru a její typické použití ve zdrojovém kódu programu, tj. včetně příkladu.- integrované vývojové prostředí firmy Microchip s názvem MPLAB- simulace programů pomocí programu MPLABSIM- aplikace znalostí na vývojové desce PVK40 s procesorem PIC16F877A- algoritmy často používané při řešení problémů s procesory PIC. Např.obsluha klávesnice, multiplexní provoz sedmisegmentového displeje, atd.- zacházení s čítačem/časovačem, datovou EEPROM, která je součástí mikrokontroléru PIC16F877A.

Literatura

Hrbáček, Jiří. Komunikace mikrokontroléru s okolím 1. Hrbáček, Jiří. Komunikace mikrokontroléru s okolím 2. Hrbáček, Jiří. Moderní učebnice programování mikrokontrolérů PIC 2. Poš, J. Mikrokontroléry PIC12C5XX. Peroutka, Oldřich. Mikrokontroléry PIC16F87X. Vacek, Václav. Učebnice programování PIC.

Požadavky

Realizace a odevzdání samostatné práce.