Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kvantitativní management (KI / P401)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KI / P401 - Kvantitativní management, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

o Podnik a jeho okolío Okolí podnikuo Náklady podnikuo Bod zvratuo Cíle podniku a jeho funkceo Druhy podnikůo Život podnikuo Organizační výstavba podnikuo Plánování výrobních kapacito Činnosti podnikuo Vývoj teorie managementuo Profil a osobnost manažerao Manažerské činnostio Finanční a investiční analýzao Finanční analýzao Investiční analýza

Literatura

Kovanicová D.:. Abeceda účetních znalostí pro každého. Polygon, Praha, 2004. ISBN 880-7273-098-3.Valach, J. a kol. Finanční řízení podniku. Ekopress, Praha, 2003. Synek M. a kol. Podniková ekonomika. C. H. Beck, Praha, 2006. ISBN 80-7179-892-4.Ryneš P. Podvojné účetnictví a účetní uzávěrka. ANAG Praha. Kovanicová D., Kovanic P. Poklady skryté v účetnictví, Díl I., II., III. Polygon, 1995. Záruba P. Základy podnikového managementu. Aleko Praha, 1991.

Požadavky

Zvládnout základní termíny z oblasti ekonomiky podniku, účetnictví, finanční a investiční analýzy. Orientovat se v problematice financování podniku. Umět posoudit finanční zdraví firmy, Dokázat sestavit podnikatelský záměr.