Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika matematiky I -2.st. (KMA / 0015)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / 0015 - Didaktika matematiky I -2.st., Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Motivace2. Aplikace I.3. Aplikace II.4. Problémové vyučování I.5. Problémové vyučování II.6. Jazyk ve vyučování, seminář Word7. Slovní úlohy I.8. Slovní úlohy II.9. Konstrukční úlohy I.10. Konstrukční úlohy II., seminář Cabri11. Kreslení a rýsování12. Kreslení a rýsování, seminář Corel13. Rezerva pro didaktické semináře

Literatura

Didaktické časopisy. Didaktické dokumenty a další učebnice. Květoň P. Kapitoly z didaktiky matematiky I, II a III, PF Ostrava. 1989. Cihlář J., Zelenka M. Kompendium učebnic matematiky pro 2.st.ZŠ Pythagoras Publishing. Hejný M. a kol. Teoria vyučovania matematiky II, SPN, Bratislava 1989. 1989.

Požadavky

Účast na seminářích alespoň 80 %.Samostatný výstup nebo referát na semináři.3. Vypracování seminární práce ? návrh písemné zkoušky (Word).

Garant

PaedDr. Milan Zelenka

Vyučující

prof. RNDr. Jiří Cihlář, CSc.PaedDr. Milan ZelenkaPaedDr. Milan Zelenka