Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Didaktika matematiky II -2.st. (KMA / 0019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / 0019 - Didaktika matematiky II -2.st., Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Rozvíjení pojmu čísla I.2. Rozvíjení pojmu čísla II.3. Dělitelnost4. Poměr5. Úměrnosti6. Procenta7. Proměnné a výrazy I.8. Proměnné a výrazy II.9. Rovnice a nerovnice10. Kombinatorika a pravděpodobnost

Literatura

Didaktické časopisy. Didaktické dokumenty a učebnice. Květoň P. Kapitoly z didaktiky matematiky I, II a III, PF Ostrava, 1989. Cihlář J., Chodovský J., Zelenka M. Matematické projekty s využitím ICT na 2. st. ZŠ, Ústí nad Labem 2005. Cihlář J., Chodovský J., Zelenka M. Matematika a její aplikace na 2. st. ZŠ, Ústí nad Labem 2004. Očekávané výstupy v RVP ZV z matematiky ve světle testových úloh, Ústav pro informace ve vzdělávání, 2007. Hejný M. a kol. Teoria vyučovania matematiky II, SPN, Bratislava 1989. 1989.

Požadavky

Účast na seminářích alespoň 80 %.Vypracování seminární práce ? příprava na vyučovací hodinu (Word, Corel). Výstup v rámci klinické praxe.

Garant

PaedDr. Milan Zelenka

Vyučující

PaedDr. Milan ZelenkaPaedDr. Milan Zelenka