Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět PVK- Vybrané partie z matemat. analýzy I (KMA / K504)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu KMA / K504 - PVK- Vybrané partie z matemat. analýzy I, Přírodovědecká fakulta, Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem (UJEP).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1. Křivky, plochy2. Implicitní variety a jejich parametrizace3. Křivkový integrál4. Plošný integrál5. Potenciál vektorového pole6. Věta o divergenci a Greenova věta7. Stokesova věta8. Opakování struktury komplexních čísel, modulus a argument9. Elementární funkce komplexní proměnné10. Derivace v komplexním oboru11. Křivkový integrál v komplexním oboru12. Cauchyova věta a Cauchyův vzorec13. Aplikace komplexního integrálu

Literatura

ZDRÁHAL, T., PELIKÁN, Š. Matematická analýza - cvičení II, III, IV PF Ústí n. L., 1986. MALÝ, J. Matematika III. UJEP, Ústí nad Labem. MALÝ, J. Matematika IV. UJEP, Ústí nad Labem. KOPÁČEK, J. Matematika pro fyziky III. Matfyzpress, Praha. KOPÁČEK, J. Matematika pro fyziky IV. Matfyzpress, Praha.

Požadavky

Podmínkou k udělení zápočtu je úspěšné zvládnutí zápočtovépísemky a snaha o maximální účast na výuce. Absence budouposuzovány v relaci k výsledku písemky.

Garant

prof. RNDr. Jan Malý, DrSc.

Vyučující

prof. RNDr. Jan Malý, DrSc.prof. RNDr. Jan Malý, DrSc.