Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět AJ - Pre-Proficiency (YBJ0073ZI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu YBJ0073ZI - AJ - Pre-Proficiency, Fakulta humanitních studií, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

 Výuka vychází z osnovy kursu Objective Proficiency (Student's Book a Workbook), jehož autorkami jsou Annette Capel a Wendy Sharp, nicméně reaguje na konkrétní problémy studentů. Zaměřuje se především na soustavné rozvíjení slovní zásoby. Praktická angličtina je systematicky zasazována do svého kulturního kontextu, aby se stávala  stále jemnějším nástrojem v daleko širším spektru.Orientační rozpis výuky:1. až 6. týden      Unit 177. až 12. týden    Unit 18poslední týden semestru  Zápočtový testTento rámcový učební plán se může změnit, ukáže-li se, že na zvládnutí některých jevů bude zapotřebí více nebo méně času, než bylo počítáno.

Požadavky

 Protože kurs probíhá jen jednou týdně, předpokládá pravidelnou a soustavnou přípravu během semestru i samostatné doplňování případných mezer (samozřejmě s možností konzultací). Domácí práce jsou zadávány průběžně. Výuka se snaží využívat cílené dynamicky interaktivní metody, aby se prakticky upevňovaly znalosti, které jsou často pouze pasivní. K získání zápočtu je třeba aktivně pracovat v průběhu semestru a uspět v zápočtovém testu. Zápočtový test bude mít část obecnou (tj. testovat celkovou úroveň znalosti) a speciální (tj. část, která bude vycházet látky v semestru probírané). Písemné domácí úkoly se mohou stát součástí celkového hodnocení. Během semestru bývá zadána jedna rozsáhlejší samostatná písemná práce (esej).

Garant

Mgr. Lily Císařovská

Vyučující

Mgr. Lily Císařovská