Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy 3D grafiky (YBK8007ZI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu YBK8007ZI - Základy 3D grafiky, Fakulta humanitních studií, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Studenti jsou v průběhu kurzu prakticky seznámeni s jednotlivými fázemi přípravy a realizace 3D projektu... s důležitými informačními zdroji z této oblasti (Internet), s používanými nástroji, a s významnými společnostmi působícími v této oblasti, jak ve světě tak u nás (Internet).1) Příprava projektu2) Modelování3) Přiřazovaní materiálů, texturování4) Kompozice scény, kamera, světla5) RenderPo absolvovaní kurzu by měl být student schopen samostatně realizovat jednoduchý projekt ve 3D a dál se v případě zájmu samostatně vzdělávat s využitím internetových informačních zdrojů.

Literatura

Povinná:Pavel Zoch, Paul Babb, Rick Barrett, Jason Goldsmith a Aaron Matthew. Cinema 4D Release 6 : modelování - animace - rendrování. 2004. Computer Press, Praha. ISBN: 80-251-0001-4.

Garant

PhDr. Daniel Říha, Ph.D.

Vyučující

PhDr. Daniel Říha, Ph.D.