Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sociální ekonomika (kombinovaná forma) (YMN013)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu YMN013 - Sociální ekonomika (kombinovaná forma), Fakulta humanitních studií, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Kurz se v letním semestru 2014/15 nevyučuje. OsnovaI. blok - 8. 3., 9:30 - 12:30 hod.Družstva a družstevnictví v zahraničí a v ČR   (Jiří Svoboda) - společná výuka pro prezenční a pro kombinovanou formu II. blok - 5. 4., 9:30 - 12:30 hod.Tradice třetího sektoruHeterogenní smíšená ekonomika a ekonomický význam třetího sektoruSociální ekonomika, definování sociální ekonomiky, trojí prospěch, oblasti sociální ekonomikyPodpora sociální ekonomiky v Evropské uniiSociální podnikání a sociální podnikDefinování sociálních podniků a sociálního podnikání v USA a v EvropěDefinování sociálních podniků a sociálního podnikání v EvropěSociální ekonomika a sociální podnikyVýzkum sociální ekonomiky a sociálních podniků III. blok - 17. 5., 9:30 - 12:30 hod.Sociální ekonomika a sociální podnikání v České republice (Petra Francová) -  společná výuka pro prezenční a pro kombinovanou formu    

Požadavky

 Atestace (zkouška) bude spočívat v hodnocení přípravy na hodiny a v úspěšném zodpovězení otázek v písemném testu.Otázky budou z přednášek a z obsahu literatury vložené v Moodle.

Garant

doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.