Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Praxe řízení I. (YMR01PRBI)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu YMR01PRBI - Praxe řízení I., Fakulta humanitních studií, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Student realizuje Praxi v průběhu dvou let studia dle kontraktu praxe, který uzavírá s organizací praxe v průběhu prvního semestru na celé dva roky. V kontraktu jsou definovány cíle praxe v každém ročníku, které na sebe postupně navazují. Student na praxi zpracovává konkrétní úkoly vyplývající z výuky relevantních předmětů daného semestru a to na základě zadání učitele. Průběh praxe je konzultován s učitelem v předmětech Seminář praxe - řízení, Konzultace k praxi a v rámci seminářů k relevantním předmětů (např. Diagnostika organizace, Strategické plánování, Úloha manažera v řízení změny organizace). Předmět navazuje na většinu předmětů studia.

Požadavky

Předpokladem pro získání zápočtu je vypracování požadovaných materiálů dlekontraktu praxe, které jsou vždy posuzovány současně v některém jiném předmětu(např. Diagnostika organizace).Dalším požadavkem je odevzdání stručné a věcné Zprávy z praxe, v nížstudent vysvětlí:a) jak probíhala jeho praxe v daném semestrub) jak se dařilo v organizaci vyjednat a zrealizovat cíle praxe uvedené v kontraktuc) co bylo obtížnéd) jaké zkušenosti student získal ze spolupráce s manažmentem organizace apracovníky.Student předloží rovněž vyjádření kontaktní osoby v organizaci, s níž byluzavírán kontrakt o praxi.Zpráva obsahuje:a) hodnocení spolupráce se studentem-co se dařilo,co by bylo vhodné změnitb) zda praxe organizaci zatím něco přineslac) očekávání ohledně další spolupráce se studentem-s fakultouZhodnocení dosavadních zkušeností ve zprávě by mělo obsahovat i vyjádřeníorganizace o možnostech pokračování spolupráce v příštím školním roce, příp. co bybylo potřeba udělat ze strany university, aby spolupráce pokračovala co nejlépe.

Garant

Mgr. Petr VrzáčekPhDr. Mgr. Lada Furmaníková, Ph.D.