Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro ekonomy nižší II (JLB012)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JLB012 - Němčina pro ekonomy nižší II, Fakulta sociálních věd, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Dobrá orientace v méně komplikovaných odborných textech, plynná a gramaticky správná konverzace, základy obchodní korespondence, zlepšení komunikace a rozšíření slovní zásoby na úrovni B1 - B2 dle Evropského referenčního rámce pro jazyk. vzdělávání.

Sylabus

1. Vorbereitung der Präsentationen2. Marktforschung3. Marketing-Mix4. Kommunikationsmarketing5. Außenhandel6. Risiken im Außenhandel7. Auftragsabwicklung8. Vertrag und Vertragsverletzungen9. Umvelt10. EU11. Globalisierung12. Interkulturelle Beziehungen 

Literatura

J.Březina, D.Drmlová, J.Vápeník, D.Bednářová a kol.: Fachsprache WirtschaftH.-J.Hantschel, V.Klotz, P.Krieger: Mit Erfolg zu telc Deutsch B2 - ÜbungsbuchIva Michňová: Deutsch im Beruf 1Iva Michňová: Business DeutschJosef Wergen, Annette Wörner: Obchodní korespondence a komunikaceNoviny MarktMateriály poskytnuté studentům a používané při výuce slouží výhradně ke studijním účelům pro zapsané posluchače kurzu Němčina pro ekonomy. Nejsou určeny k dalšímu šíření.

Požadavky

Podmínky k získání klasifikovaného zápočtu: Ústní zkouška: Individuální prezentace na zvolené ekonomické téma. Časový limit je přibližně 10 minut. Hodnocení prezentace doplňuje známku z písemného testu. Po ukončení semestru nelze prezentace provádět.Písemná zkouška:Komplexní test v rozsahu látky zimního a letního semestru. Pro úspěšné složení zkoušky je nutno dosáhnout alespoň sedmdesátiprocentní úspěšnosti, při níž je student hodnocen známkou "dobře". Test mohou studenti 2x opakovat, mají tedy celkem 3 pokusy. Test je koncipován na cca. 80 bodů a trvá cca. 70 minut.

Garant

Ing. Regina Faltýnová