Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář II. (JPB263)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JPB263 - Bakalářský seminář II., Fakulta sociálních věd, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V druhém semestru se studenti zaměřují pod vedením svého školitele na sběr relevantních informací odpovídajících zaměření jejich bakalářské práce, tedy na práci s literaturou a dalšími informačními zdroji. Průběh semináře je vázán na individuální práci studenta, která je doprovázena průběžnými konzultacemi se školitelem.

Sylabus

V rámci Bakalářského semináře II. student zpracovává podklady (literaturu a potřebné informační zdroje) podle pokynů svého školitele a s ohledem na schválené teze své bakalářské práce. O postupu práce s literaturou rozhoduje školitel.

Literatura

Studenti pracují s literaturou a informačními zdroji, které jim s ohledem na téma konkrétní bakalářské práce doporučí školitel.

Požadavky

Seminář je ukončen zápočtem. O jeho přidělení rozhoduje konkrétní školitel, a to na základě výsledků práce studenta.

Garant

Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.

Vyučující

PhDr. Miloš Brunclík, Ph.D.doc. Mgr. Oldřich Bureš, Ph.D., M.A.PhDr. Ondřej Ditrych, MPhil. Ph.D.Mgr. Jakub Franěk, Ph.D.PhDr. Jitka Gelnarová, PhD.doc. PhDr. RNDr. Nikola Hynek, M.A., PgDip Res, Ph.D.Mgr. Jan Charvát, M.A., Ph.D.PhDr. et Dipl.Pol. Martin Jeřábek, Ph.D.PhDr. Petr Jüptner, Ph.D.JUDr. PhDr. Tomáš Karásek, Ph.D.Doc. PhDr. Jan Karlas, M.A., Ph.D.Mgr. Viera Knutelská, Ph.D.RNDr. Jan Kofroň, Ph.D.PhDr. Věra KotábováPhDr. Malvína Krausz Hladká, Ph.D.Hana Kubátová, PhD.doc. PhDr. Jan P. KučeraPhDr. Irah Kučerová, Ph.D.PhDr. Mgr. Jakub Landovský, Ph.D.Mgr. et Mgr. Jan Ludvík, Ph.D.PhDr. Radana Makariusová, Ph.D.PhDr. Josef Mlejnek, Ph.D.Michal Parízek, Ph.D.doc. Michel Perottino, Ph.D.doc. PhDr. Běla Plechanovová, CSc.Mgr. Jan PorubaJUDr. Mgr. Miroslav Pulgret, Ph.D.Mgr. Martin Riegl, Ph.D.PhDr. Michael Romancov, Ph.D.Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.Janusz Salamon, Ph.D.PhDr. Vít Střítecký, M.Phil., Ph.D.PhDr. Kamil Švec, Ph.D.PhDr. Kateřina Werkman, Ph.D.Iivi Zájedová