Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomní seminář I. (JPM010)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JPM010 - Diplomní seminář I., Fakulta sociálních věd, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Diplomový seminář umožňuje studentům zpracovat kvalitní teze diplomové práce.

Sylabus

 Podrobné inforamce o povinnostech studentů jsou obsaženy v dokumentu Podmínky studia (viz sylabus a přílohy). 

Literatura

Vzhledem k charakteru semináře studenti pracují s literaturou, kterou jim s ohledem na téma jejich diplomové práce doporučí a schválí konkrétní školitel/ka. Doporučená literatura:Eco, U. (1997). Jak napsat diplomovou práci. Votobia.   

Požadavky

Úspěšné ukončení semináře je spojeno s odevzdáním zpracovaných tezí diplomové práce, které mají odpovídající charakter (podle pravidel stanovených FSV UK). Práce na tezích je individuální a je vázána na pravidelné konzultace se školitelem. Za předložení relevantních tezí diplomové práce odpovídá školitel. Obecné podmínky pro získání zápočtu:a) student je povinnen průběžně konzultovat práci na tezí (nejméně však 4krát za semestr) - za splnění studijních povinností odpovídá školitel;b) případné další podmínky stanoví každý konzultant diplomové práce individuálně, a to s ohledem na konkrétní potřeby dané analýzy.  1)  Písemné teze diplomové práce s podpisem školitele/ky je třeba odevzdat na sekretariát IPS (je nezbytné dodržet termín stanovený Harmonogramem studia pro každý akademický rok).2)  Teprve po odevzdání tezí má student právo na získání zápočtu v SIS! Zápočet zapisuje do SISu pouze vedoucí diplomové práce (školitel), nikoli garant, resp. koordinátor. Pokud má školitel problém se zápisem (nemá příslušný přístup do SISu), může se obrátit s žádostí o moci na koordinátora, resp. pověřeného pracovníka IPS, který má přístup do SISu. Případné technické problémy se zápisem v SISu řeší pouze školitelé, nikoli studenti.    

Garant

Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.

Vyučující

PhDr. Miloš Brunclík, Ph.D.Mgr. Jakub Franěk, Ph.D.prof. PhDr. Miroslav Hroch, DrSc.Mgr. Jan Charvát, M.A., Ph.D.PhDr. Petr Jüptner, Ph.D.RNDr. Jan Kofroň, Ph.D.PhDr. Věra KotábováPhDr. Malvína Krausz Hladká, Ph.D.Hana Kubátová, PhD.doc. PhDr. Jan P. KučeraPhDr. Mgr. Jakub Landovský, Ph.D.PhDr. Josef Mlejnek, Ph.D.doc. Michel Perottino, Ph.D.Mgr. Martin Riegl, Ph.D.PhDr. Michael Romancov, Ph.D.Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.Janusz Salamon, Ph.D.PhDr. Kamil Švec, Ph.D.