Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomní seminář III. (JPM345)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JPM345 - Diplomní seminář III., Fakulta sociálních věd, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu je poskytnout studentům relevantní prostor pro zpracování diplomové práce odpovídající požadavkům oboru.

Sylabus

Studenti pracují pod vedením svého školitele individuálně a pravidelně konzultují.Za odpovídající přípravu diplomové práce a včasné odevzdání kvalitního textu v termínu, který stanoví harmonohragm studia v příslušném akademickém roce, odpovídá školitel. Ten rovněž rozhoduje o přiznání či nepřiznání zápočtu.

Literatura

Literatura, se kterou studenti pracují, odpovídá vždy tématu diplomové práce a její rozsah a charakter stanoví vždy školitel.

Požadavky

Zápočet uděluje školitel.O přiznání zápočtu rozhoduje:1) plnění povinností spojených s pravidelnými konzultacemi a předkládáním dílčích částí textu ke kontrole;2) odevdání diplomové práce v řádném termínu, který stanoví harmonogram studia pro přílsušný akademický rok

Garant

Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.

Vyučující

PhDr. Miloš Brunclík, Ph.D.Mgr. Jakub Franěk, Ph.D.prof. PhDr. Miroslav Hroch, DrSc.Mgr. Jan Charvát, M.A., Ph.D.PhDr. Petr Jüptner, Ph.D.RNDr. Jan Kofroň, Ph.D.PhDr. Věra KotábováPhDr. Malvína Krausz Hladká, Ph.D.Hana Kubátová, PhD.doc. PhDr. Jan P. KučeraPhDr. Mgr. Jakub Landovský, Ph.D.PhDr. Josef Mlejnek, Ph.D.doc. Michel Perottino, Ph.D.Mgr. Martin Riegl, Ph.D.PhDr. Michael Romancov, Ph.D.Prof. PhDr. Blanka Říchová, CSc.Janusz Salamon, Ph.D.PhDr. Kamil Švec, Ph.D.