Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminař Kabinetu teorie a historie sociologie II (JSM303)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu JSM303 - Seminař Kabinetu teorie a historie sociologie II, Fakulta sociálních věd, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Témata kolokvií budou upřesňována postupně podle toho, jak se podaří navržená zaměření jednotlivých setkání obsadit oslovenými specialisty.

Požadavky

Zápočet lze ze semináře Kabinetu historie a teorie sociologie získat dvojím způsobem:1) Student/ka se zúčastní všech tří workshopů, které v LS Kabinet zaštiťuje, přičemž na jednom z nich přednese vlastní diskusní příspěvek. Ke každému workshopu nastuduje určenou literaturu (rozsah odborného článku).2) Student/ka se zúčastní všech tří workshopů, které v LS Kabinet zaštiťuje, a na jedno z jeho témat napíše písemnou práci v rozsahu cca 10 NS (přesné zadání práce předem zkonzultuje s vedoucími kurzu). Ke každému workshopu nastuduje určenou literaturu (rozsah odborného článku). DULEZITE UPOZORNENI: Konání kolokvií Kabinetu je závislé na disponibilitě hostujících řečníků, může proto docházet k rušení připravovaných akcí. Studentům proto nedoporučeje plně se spoléhat na konání plného počtu kolokvií, která přitom tvoří základ přidruženého semináře. V případě zrušení nenahraditelné části programu Kabinetu nebude možné studijní povinnosti splnit.

Garant

PhDr. Mgr. Jan Balon, Ph.D.Mgr. Jan Maršálek, Ph.D.