Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Biofyzikální základy pohybu (PABA028)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PABA028 - Biofyzikální základy pohybu, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je poskytnout studentům přehled a orientaci v těch znalostech převážně středoškolské fyziky (zejména mechaniky), které jsou nutnou podmínkou pro následné studium biomechaniky.

Sylabus

Přednášky: Prostor, tvar, deformace, posunutí a rotace virtuální prostor, obrazová scéna interpretace pohybu ve virtuálním prostoru analýza pohybu animace pohybu syntéza pohybuCvičení: Výuka bude probíhat v počítačové učebně a laboratoři Biomechanika Extrémních Zátěží (lab. BEZ) grafická interpretace funkčních závislostí praktické ukázky analýzy obrazu virtuální prostor, řešení vybraného příkladu analýza vybraného pohybu (samostatné řešení) animace vybraného pohybu (samostatné řešení) syntéza vybraného pohybu (samostatné řešení)

Literatura

Žára J. a kol.: Počítačová grafika - principy a algoritmy. Grada, 1992Schelz, I.: Excel 2007 - funkce a vzorce. Grada, 2008.Derakhshani , D. : Maya - průvodce 3 D grafikou. Grada, 2006

Požadavky

Písemný zápočtový test

Garant

doc. PaedDr. Karel Jelen, CSc.PhDr. Eva Tlapáková, CSc.

Vyučující

doc. PaedDr. Karel Jelen, CSc.