Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Antropomotorika (PKIN153NC)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PKIN153NC - Antropomotorika, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Přednášky:1. Základní statistické pojmy a postupy2. Základy teorie testování a měření3. Motorické testy4. Vlastnosti normálního rozložení četností5. Závislosti náhodných veličin6. Vlastnosti motorických testů7. Testování statistických hypotéz8. Analýza rozptyluCvičení:1.-8. Praktické procvičení jednotlivých odpřednášených oblastí.

Literatura

Základní:Gajda, V. Základy statistiky v příkladech. Ostrava : Ostravská univerzita, 2006. Měkota, K. a Blahuš, P. Motorické testy v tělesné výchově. Praha : SPN, 1983.Doplňující:Základy statistiky pro biomedicínské obory [online]. [cit. 5.5.2010]. Dostupné z: http://ucebnice.euromise.cz/index.php?conn=0§ion=biostat1 Havel, Z. a Hnízdil, J. Cvičení z antropomotoriky [online]. c 2008 [cit 5.5.2010]. Dostupné z: http://pf.ujep.cz/ktv/antropomotorika/Skripta%202008/Antropomotorika_skripta.pdf

Požadavky

Požadavky na zápočet : 80% účast na seminářích, zápočtový test.Zkouška:písemná forma obsahující dvě části: teoretickou, praktickou.

Garant

Mgr. Martin Musálek, Ph.D.