Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pedagogická praxe na ZŠ (PPPD123N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PPPD123N - Pedagogická praxe na ZŠ, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Semináře / cvičení:1. Úvodní seminář před nástupem studentů na školy2. Beseda s vedením fakultní školy3. Příprava tématického plánu rozvrhu a strategie absolvování pedagogické praxe4. - 13. Hospitace (s následnými rozbory) ve třídách, kde bude student učit14. - 55. Vyučovací výstupy s následnými rozbory pedagogické činnosti praktikujícího studenta 56. Hodnotící závěrečný seminář

Literatura

Literatura:TILINGER, P. a kol. Odborné a pedagogické praxe v tělesné výchově. Praha : Karolinum, 2014 FIALOVÁ, L., FLEMR, L., MARÁDOVÁ, E., MUŽÍK, V. (2014). Vzdělávací oblast Člověk a zdraví v současné škole. Praha: Karolinum.RYCHTECKÝ, A., FIALOVÁ, L. Didaktika školní tělesné výchovy. Praha : Univerzita Karlova, 2004.JUŘINOVÁ, I. - STEJSKAL, F. Rozvoj pohybových schopností ve školní tělesné výchově. Praha : SPN, 1987.PLÍVA, M., JANOUCH, V. a TILINGER, P. Didaktika TV. Vybrané kapitoly IV. Praha : Univerzita Karlova, 1991.Poznámka: obsáhlý seznam doporučené literatury ke zpracování příslušných seminárních témat je uveden v prvně uvedených skriptech.

Požadavky

Kladné hodnocení praxe fakultním učitelem Včasné odevzdání úplné dokumentace praxe.

Garant

doc. PhDr. Pavel Tilinger, CSc.

Vyučující

doc. PhDr. Pavel Tilinger, CSc.