Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Pohybové hry (PSPH001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH001 - Pohybové hry, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Základní pojmy, přehled studijních materiálů 2. Využití poh. her ve školní TV 3. Využití poh. her v dalších pohyb. aktivitách 4. Metodické zásady 5. Zdravotní aspekty využívání pohybových her6. Zařazování poh. her v rámci cvičební jednotky 7. Cvičení pro manipulaci s míčem8. Závody, soutěže, štafety9. Průpravné hry pro házenou, kopanou, 10. Průpravné hry pro basketbal, florbal11. Průpravné hry pro odbíjenou, tenis, softbal12. Pohybové hry pro rozvoj pohybových schopností13. Výstupy posluchačů14. Seminář (rozbory výstupů)

Literatura

VELENSKÝ,M. a kol. Průpravné hry. Praha : Karolinum 2005TŮMA,M., TKADLEC,J. Hry s míčem pro děti. 2. rozšířené vydání. Praha : Grada Publishing 2010ARGAJ,G. a kol. Pohybové hry. Bratislava : Univerzita Komenského 2001

Požadavky

75 % správných odpovědí v testu Seminární práce

Garant

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.