Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace III - florbal /TR/ (PSPH117)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH117 - Sportovní specializace III - florbal /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Přednášky:1. Metodologický a obsahový postup zpracování bakalářské práce. 2. Aplikace teorie a didaktiky SH v kontextu florbalu. 3. Základní herní činnosti jednotlivce v transpozici na utkání4. Základní herní kombinace a herní systémy v transpozici na utkání.5. Metodicko organizační formy a jejich aplikace. 6. Didaktické metody a jejich aplikace v tréninku v návaznosti na utkání. 7. Diagnostika herního výkonu (základní postupy, nepřímé pozorování)Cvičení:1. Součinnost hráčů (herní kombinace).).2. Součinnost týmu (herní systémy3. Standardní situace. 4. Herní situace v přečíslení.5. Herní situace v oslabení. 6. Hospitace (pozorování) na tréninku dospělých. 7. Diagnostika utkání v praxi .

Literatura

SKUŽNÝ Z. Florbal. Praha: Grada 2005.DOVALIL, J. Výkon a trénink. Praha: Olympia 2005.HENDL, J. Kvalitativní výzkum . Praha: Portál 2005.PSOTTA, R., VELENSKÝ. M. Základy didaktiky SH. Praha, UK FTVS 2009 SUSS, V. a kol. Hodnocení herního výkonu ve SH. KŘIČEK, J. Přednášky vyučujícího

Požadavky

75 % účast zpracování seminární práce na dané téma

Garant

doc. PaedDr. Tomáš Perič, Ph.D.