Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace III - házená /TR/ (PSPH121)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH121 - Sportovní specializace III - házená /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Teorie a didaktika uvolňování hráče s míčem.2. Teorie a didaktika obsazování útočníka s míčem. Situace 1 : 1.3. Teorie a didaktika přihrávání.4. Teorie a didaktika získávání míče.5. Teorie a didaktika střelby.6. Teorie a didaktika jednobloku.7. Teorie a didaktika činností brankáře.8. Uvolňování hráče s míčem. 9. Obsazování útočníka s míčem. 10. Situace 1 : 1. 11. Přihrávání.12. Střelba.13. Získávání míče, jednoblok.14. Hodnocení úrovně dovedností.

Literatura

ŠAFAŘÍKOVÁ,J. Házená. Praha : NS Svoboda 1998TÁBORSKÝ,F. Sportovní hry. Praha : Grada Publishing 2004TÁBORSKÝ,F. Základy teorie sportovních her. Praha : FTVS UK 2007TŮMA,M.,TKADLEC,J. Házená. Praha : Grada Publishing 2010Aktuální časopisecké a elektronické zdroje dle pokynů vyučujícího

Požadavky

závěrečný test ze znalostí probrané látky

Garant

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.