Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace 1 - florbal /TR/ (PSPH251N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH251N - Sportovní specializace 1 - florbal /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Přednášky:1. Základy vědecké práce, zadání diplomové práce.2. Didaktické zákonitosti tréninkového procesu.3. Determinanty a deformační faktory herního výkonu.4. Psychologická příprava.5. Komponenty zatěžování v tréninku 6. Hodnocení intenzity zatěžování7. Manipulace se zatěžování (mládež - dospělí)Cvičení: 1. Didaktické využití nácviku a herního tréninku. 2. Herní výkon a trénink brankáře v komplexu tréninku . 3. Deformační faktory v utkání a tréninku 4. Hospitace tréninku dospělých5. Základy regenerace a kompenzace6. Plánování, evidence, kontrola a vyhodnocování tréninkového proces7. Analýza situační TJ.

Literatura

BUKAČ, L. Intelekt, učení, dovednosti. Prah, Olympia 2005MARTENS, R. Úspěšný trenér. Praha: Grada 2006DOVALIL, J. Výkon a trénink. Praha: Olympia 2005BUZEK. M. Trenér fotbalu. Praha: Olympia 2007KŘIČEK, J.: přednášky vyučujícího

Požadavky

75 % účast diagnostika, analýza vybraného utkání a poznatky z pozice trenéra znalostní test (75 % úspěšnost)

Garant

doc. PaedDr. Tomáš Perič, Ph.D.

Vyučující

doc. PaedDr. Tomáš Perič, Ph.D.