Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace 2 - fotbal /TR/ (PSPH254N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH254N - Sportovní specializace 2 - fotbal /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Dlouhodobá koncepce fotbalového tréninku mládeže.2. Pedagogicko-psychologická a fyziologická východiska.3. Obsah a metody tréninku dětí mladšího školního věku.4. Obsah a metody tréninku dětí staršího školního věku.5. Trénink dětí - praxe: osvojování didaktických dovedností studentů.6. Obsah a metody tréninku adolescentů.7. Trénink adolescentů - praxe: osvojování didaktických dovedností studentů.8.-10. Krátkodobá stáž v klubu - trénink dětí a mládeže, analýza a hodnocení.11. Fotbal dívek a žen - teoretická východiska.12. Herní trénink dívek a žen.13. Kondiční trénink dívek a žen. 14. Krátkodobé a dlouhodobé plánování tréninku dětí a mládeže.

Literatura

Buzek, M., Procházka, L. Česká fotbalová škola. Praha : Olympia, 1999.Buzek, M a kol. Trenér fotbalu ?A? UEFA licence. Praha : Olympia, 2007.Dovalil J a kol.: Výkon a trénink ve sportu, Olympia, Praha 2002Fajfer Z. Kondiční trénink hráče fotbalu. Brno 1990.

Požadavky

Seminární práce Vedení tréninkového deníku Písemný test

Garant

Mgr. Pavel FrýbortMgr. Jakub Kokštejn, Ph.D.