Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace 1 - házená /TR/ (PSPH255N)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH255N - Sportovní specializace 1 - házená /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Zadání diplomových prací.2. Teorie a didaktika systémů postupného útoku.3. Teorie a didaktika obranných systémů - zónová obrana.4. Teorie a didaktika obranných systémů - osobní a kombinovaná obrana.5. Seminář - analýza systémů hry vybraného družstva.6. Teorie a didaktika hry v početní nerovnováze.7. Seminář k projektům DP.8. Hospitace na TJ dospělých.9. Herní systémy - postupný útok.10. Zónové obranné herní systémy.11. Osobní a kombinované obranné herní systémy.12. Analýza TJ vybraného družstva.13. Vedení TJ mládeže.14. Vedení TJ mládeže.

Literatura

ŠAFAŘÍKOVÁ,J. Házená. Praha : NS Svoboda 1998TÁBORSKÝ,F. Sportovní hry. Praha : Grada Publishing 2004TÁBORSKÝ,F. Základy teorie sportovních her. Praha : FTVS UK 2007TŮMA,M.,TKADLEC,J. Házená. Praha : Grada Publishing 2010Aktuální časopisecké a elektronické zdroje dle pokynů vyučujícího

Požadavky

zkouška (písemná a ústní část)

Garant

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.