Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Sportovní specializace IV - házená /TR/ (PSPH368)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu PSPH368 - Sportovní specializace IV - házená /TR/, Fakulta tělesné výchovy a sportu, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

1. Klamání.2. Teorie a didaktika základních útočných a obranných kombinací.3. Teorie a didaktika kombinací vyššího řádu, kombinace na signál.4. Seminář k bakalářské práci.5. Teorie a didaktika herních systémů.6. Teorie a didaktika protiútoku, rychlého útoku.7. Teorie a didaktika obrany proti protiútoku, rychlému útoku.8. Činnosti brankáře.9. Základní útočné kombinace.10. Základní obranné kombinace.11. Kombinace vyššího řádu.12. Protiútok, obrana proti protiútoku.13. Rychlý útok, obrana proti rychlému útoku.14. Seminář - praktická část závěrečné zkoušky.

Literatura

ŠAFAŘÍKOVÁ,J. Házená. Praha : NS Svoboda 1998TÁBORSKÝ,F. Sportovní hry. Praha : Grada Publishing 2004TÁBORSKÝ,F. Základy teorie sportovních her. Praha : FTVS UK 2007TŮMA,M.,TKADLEC,J. Házená. Praha : Grada Publishing 2010Aktuální časopisecké a elektronické zdroje dle pokynů vyučujícího

Garant

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.

Vyučující

PaedDr. Martin Tůma, Ph.D.