Předmět Chemie potravin (B01693)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B01693 - Chemie potravin, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Povinná literatura:Velíšek J., Hajšlová J. (eds.): Chemie potravin I. a II., nakladatelství OSSIS Tábor, 2009.Doporučená literatura:Stipanuk M. H.: Biochemical, Physiological and Molecular Aspects of Human Nutrition, Druhé vydání, Saunders Elsevier, 2006http://www.vyzivaspol.cz/rubrika-dokumenty/konecne-zneni-vyzivovych-doporuceni.htmlčasopisecká literatura
Garant
doc. Dr. Ing. Marek Doležal