Předmět Stáž v potravinářských technologiích 1, 2 (B01708)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B01708 - Stáž v potravinářských technologiích 1, 2, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Doporučené studijní materiály:Vyhláška ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb.Vyhláška č. 157/2008 Sb. o potravinách určených pro zvláštní výživu.Kolektiv autorů. Zásady správné výrobní a hygienické praxe 1.- 2. část. Národní informační středisko pro podporu jakosti. Praha, 2006. Sedláčková, Hana, Otoupal, Pavel. Technologie přípravy pokrmů 1.-5.díl. Praha : Fortuna, 2004. Dostálová, Jana. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Praha : ForsapiDOSTÁLOVÁ, Jana a Pavel KADLEC. Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Vyd. 1. Ostrava: Key Publishing, 2014, 425 s. Monografie (Key Publishing). ISBN 9788074182082.KADLEC, Pavel, Karel MELZOCH a Michal VOLDŘICH. Co byste měli vědět o výrobě potravin?: technologie potravin. Vyd. 1. Ostrava: Key Publishing, 2009, 536 s. Monografie (Key Publishing). ISBN 978-80-7418-051-4.
Garant
Mgr. Lenka Vysoká