Předmět Praxe v dietním vaření 2 (B01710)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B01710 - Praxe v dietním vaření 2, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Runštuk, R. Receptury teplých pokrmů. Radek Runštuk - R plus, 2004Runštuk, R. Receptury studených pokrmů. Radek Runštuk - R plus,2008Voldřich, M., Jechová, M. Bezpečnost pokrmů v gastronomii. LEDA, 2004Rumíšková, M. Základy výživy, Brno, 2002Společnost pro výživu - Perlín C. Potravinové tabulky I. a II. díl. Společnost pro výživu. Praha, 1992.Doberský, P. Dietní systém pro nemocnice. Osvěta, 1983.Svačina, Š. a kol. Klinická dietologie. Praha: Grada, 2008
Garant
Mgr. Lenka Vysoká