Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Prázdninová praxe v nutričním provozu (B01711)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B01711 - Prázdninová praxe v nutričním provozu, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Runštuk, R. Receptury teplých pokrmů. Radek Runštuk - R plus, 2004Runštuk, R. Receptury studených pokrmů. Radek Runštuk - R plus,2008Voldřich, M., Jechová, M. Bezpečnost pokrmů v gastronomii. LEDA, 2004Rumíšková, M. Základy výživy, Brno, 2002Společnost pro výživu - Perlín C. Potravinové tabulky I. a II. díl. Společnost pro výživu. Praha, 1992.Vyhláška ministerstva zdravotnictví č. 137/2004 Sb.Vyhláška č. 157/2008 Sb. o potravinách určených pro zvláštní výživu.Kolektiv autorů. Zásady správné výrobní a hygienické praxe 1.- 2. část. Národní informační středisko pro podporu jakosti. Praha, 2006.  Aktuální legislativa vztahující se k dokumentaci nemocného

Garant

Mgr. Lenka Vysoká