Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Chemie potravin (B02258)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B02258 - Chemie potravin, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

Povinná literatura:Velíšek J., Hajšlová J. (eds.): Chemie potravin I. a II., nakladatelství OSSIS Tábor, 2009.Doporučená literatura:Stipanuk M. H.: Biochemical, Physiological and Molecular Aspects of Human Nutrition, Druhé vydání, Saunders Elsevier, 2006http://www.vyzivaspol.cz/rubrika-dokumenty/konecne-zneni-vyzivovych-doporuceni.htmlčasopisecká literatura

Garant

doc. Dr. Ing. Marek Doležal