Předmět Potravinářské zbožíznalství a potravinářská technologie (B02284)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B02284 - Potravinářské zbožíznalství a potravinářská technologie, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Povinná literatura:Záznamy z přednášek. Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách a tabákových výrobcích č. 110/1997 Sb. (Pouze základní definice a třídění na druhy a skupiny)Doporučená literatura:Kavina J.: Zbožíznalství potravinářského zboží 1.-3. díl, IQ 147, Praha, 1966Anderle a kol. Zbožíznalsví, SNTL, Praha 1996Kadlec P. a kol.: Co byste měli vědět o potravinách, KEY Publishing, 2010Kohout P. (ed.) a kol.: Potraviny - součást zdravého životního stylu, SOLEN, Olomouc, 2010
Garant
Doc. Ing. Jana Dostálová, CSc.