Předmět Praxe dietologie v lázních (B02293)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B02293 - Praxe dietologie v lázních, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Literatura
Základní: Bezpečnost pokrmů v gastronomii Autor: Doc. VOLDŘICH, Michal, CSc.; Ing. JECHOVÁ, Marie. ISBN: 80-903401-0-5. Rok vydání: 2004. Vydavatel: LEDA. Systém kritických bodů v obchodě (HACCP) Autor: kolektiv autorů. ISBN: 80-903401-2-1. Rok vydání: 2004. Doporučená: NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 852/2004 ze dne 29. dubna 2004 o hygieně potravin S účinností od 15.5. 2008 je v platnosti nová vyhláška č. 157/2008 Sb. o potravinách určených pro zvláštní výživu. vyhláška č. 54/2004 Sb., o potravinách určených pro zvláštní výživu a o způsobu jejich použití, ve znění pozdějších předpisů (ve znění vyhlášky č. 402/2006 Sb. a vyhlášky č. 473/2006 Sb.,) zákon č. 110/1997 Sb., o potravinách a tabákových výrobcích a o změně a doplnění některých souvisejících zákonů, ve znění zákona č. 316/2004 Sb.: "Příloha k vyhlášce č. 273/2000 Sb. Maximální limity reziduí VYHLÁŠKA MINISTERSTVA ZDRAVOTNICTVÍ č. 296/1997 Sb., kterou se stanoví pravidla pro výběr epidemiologických rizikových skupin potravin Aktuální legislativa vztahující se k dokumentaci nemocného
Garant
MUDr. Lukáš Zlatohlávek, PhD.Mgr. Lenka Vysoká