Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Stáž výživa v lázních a multikulturní aspekty ve výživě (B02389)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu B02389 - Stáž výživa v lázních a multikulturní aspekty ve výživě, 1. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Literatura

POVINNÁ  LITERATURA:Mařatka,Z. a spol.: Gastroenterologie, Universita Karlova,nakladatelství Karolinum, 1999Propedeutika klinické medicíny / Josef Marek, Zdeněk Kalvach, PetrSucharda a kol. - Vyd. 1. - Praha : Triton, cop. 2001. - 652 s. : il. Svačina Štěpán : Klinická dietologie  GradaÚvod do medicíny : učebnice pro bakalářské a magisterské studiumzdravotnických, paramedicínských a sociálních oborů / VladimírPacovský, Petr Sucharda. - 1. vyd. - Univerzita Karlova v Praze,nakladatelství Karolinum, 2002. - 150 s. Heine V: Základy klinické obesitologie  Grada 2004 VEITH, W. J.: DIET AND HEALTH. SCIENTIFIC PERSPECTIVES. CRCPRESS-MEDPHARM,BOCA RATON 1998.LÁZEŇSKÝ DIETNÍ SYSTÉM PRO DOSPĚLÉ A DĚTI  KOLEKTIV AUTORŮ1982,1983 GŘ  LÁZNĚ  A ZŘÍDLA DOPORUČENÁ  LITERATURA:Sucharda P  Metabolický syndrm - eoidemie 21. století- Súčasnáklinická praxe2008           LEITZMANN, C. A SPOL.: ERNÄHRUNG IN PRÄVENTION UND THERAPIE.HIPPOKRATES VERLAG, STUTTGART 2001 Keller, U., Meier,R., Bertoli,S.:Klinická výživa. Scientia medica,Praha 1993Kohout,P, Kotrlíková,E.: Základy klinické výživy. NakladatelstvíKrigl,Praha, 2005Maughan,R.J., Berke,L.M.(editoři): Výživa ve sportu. NakladatelstvíGalén,Praha,2006Mařatka,Z. a spol.: Gastroenterologie, UniversitaKarlova,nakladatelství Karolinum, 1999Navrátilová,M., Češková,E., Sobotka,L.: Klinická výživa vpsychiatrii. Maxdorf, Praha, 2000Provazník, K. a spol.: Manuál prevence v lékařské praxi, I.-V:díl, Nakladatelství Fortuna, Praha, 1998PERLÍN, C.: EKONOMICKÉ MOŽNOSTI PREVENCE OBEZITY Z HLEDISKA VÝŽIVY.VÝŽIVA A POTRAVINY, 61, 2006, Č. 1, S. 12-13 Feldheim,W.,Steimetz,R.: Ernährunglehre, Verlag W.Kohlhammer, Stuttgart,Berlin,1998Hope,R.A.,Longmore,J.M., Hodgetts,TJ., Ramrakra,P.S.: Oxfordskápříručka klinické medicíny. Victoria Publishing,Praha, 1995Kadlec, Pavel a kol.: Technologie potravin, díl I a II, VŠCHT, Praha2002  Perlín, C., Holasová, M.: Problematika databází složenípotravin z pohledu Evropy, Výživa a potraviny, 60, 2005, č.6, s.159-160

Garant

MUDr. Lukáš Zlatohlávek, PhD.Mgr. Lenka Vysoká