Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výzkum v ošetřovatelství (CNSK001P2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CNSK001P2 - Výzkum v ošetřovatelství, 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je poskytnout základní informace o způsobu vědecké práce, o předpokladech kvantitativního a kvalitativního výzkumu, a o specifických aspektech ošetřovatelského výzkumu.

Literatura

1. Bártlová, Tóthová, Sadílek: Výzkum a ošetřovatelství. NCONZO Brno, 20052. Disman, M.: Jak se vyrábí sociologická znalost. Karolinum, Praha 2000.3. Hendl J.: Úvod do kvalitativního výzkumu. Karolinum, Praha 1999.4. Bartlová S., Hnilicová H.: Vybrané metody a techniky výzkumu. Zjišťování spokojenosti pacientů. IDVPZ, Brno 2000.5. Povědomí o výzkumu v praxi sestry a porodní asistentky. Strategivké dokumenty MZČR 2000 (dostupné v knihovně 3. LF UK)

Požadavky

podmínkou udělení zápočtu je 80% účast, v případě nižší účasti zpracování témat cvičení, na kterých student/la chyběl/a), Zápočtový test- min. 40 bodů/max. 80Předmět je ukončen zápočtem  

Garant

Mgr. Václava OtcováPhDr. Hana Svobodová