Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářská práce I. (CNSK002P2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CNSK002P2 - Bakalářská práce I., 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámení studentů s různými typy závěrečných bakalářských prací a s pravidly jejich zpracování. Práce s literaturou a její správné citování.

Sylabus

Studenti si volí, zda budou zpracovávat bakalářskou práci jako případovou studii  nebo  jako  výzkumnou práci v oblasti ošetřovatelství. 1.    Požadavky kladené na bakalářské práce na 3. lékařské fakultě UK. www.lf3.cuni.cz2.    Informační zdroje a možnosti jejich praktického využití. www.lf3.cuni.cz3.    Osnova práce. Formální úprava bakalářské práce.4.    Práce s literaturou. Citace. Autorská práva.5.    Zásady odborné prezentace (nácvik na novinovém či odborném článku).6.    Seznámení se strukturou případové studie.7.    Seznámení s výzkumnou prací.8.    Prezentace odborného tématu

Literatura

HOLOUŠOVÁ, D., KROBOTOVÁ, M.: Diplomové a závěrečné práce. Učební texty. Pedagogická fakulta Univerzity Palackého v Olomouci. Olomouc 2005. www.lf3.cuni.cz - SVIFILKA, J: Metodika tvorby diplomové práce : praktická  pomůcka pro studenty vysokých škol. Brno: Knihař, 2002. 4. BÁRTLOVÁ, S., SADÍLEK, P., TÓTHOVÁ, V. Výzkum a ošetřovatelství. NCONZO, Brno,  2005.KUTNOHORSKÁ, J. Kvalitativní výzkum v ošetřovatelství. Ústav teorie a praxe v ošetřovatelství LF UP. Olomouc 2006.BARTLOVÁ, S., HNILICOVÁ, H. Vybrané metody a techniky výzkumu. Zjišťování spokojenosti pacientů. IDVPZ, Brno, 2000.

Požadavky

Zápočet - prezentace zvoleného projektu bakalářské práce.

Garant

PhDr. Hana Svobodová