Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina II. (CPHKA22)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CPHKA22 - Angličtina II., 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

CÍL PŘEDMTU:Cílem předmětu je zdokonalit znalosti gramatických struktur a obecné slovní zásoby.Důraz je kladen jak na aktivní užívání obecného jazyka, tak na nácvik porozumění slyšenému projevu. Příprava pro studium odborného jazyka v následujícím úseku studia.

Sylabus

SYLABUS:Gramatika:Předpřítomný čas prostýPodmínkové věty typu 2Předpřítomný čas průběhovýTrpný rodČasové větyPřací větyNepřímá řečFrázová slovesaModální slovesaPředložkyTémata:Návštěva přátelZaměstnáníŽivotopisZvykyPlány do budoucnaŽivotní stylTělo a vzhled

Literatura

1) Angličtina pro samouky (výuka jazyka přímou metodou) J.Branan, I. Dostálová, Š. Zelenková, Fragment 2006.2) Anglicko- český, česko-anglický slovník, , J.Fronek, Leda, Praha 2003

Požadavky

Zimní semestr: písemný test s úspěšností 70%, možnost opakovat test je 4x. letní semestr: písemný test s úspěšností 70% ,možnost opakovat test je 4x.

Garant

Doc. PhDr. Jana Přívratská, CSc.