Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina I. (CPHKEN1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CPHKEN1 - Angličtina I., 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

CÍL PŘEDMTU:Primárním cílem předmětu je seznámit studenty se základy anglické gramatiky a vybavit je slovní zásobou pokrývající běžná komunikační témata.

Sylabus

SYLABUS:Gramatika:Osobní a přivlastňovací zájmenaČasování slovesa to beČasování slovesa to haveČasování slovesa have gotPřítomný čas prostýPřítomný čas průběhovýMnožné čísloUkazovací zájmenaVazba there is/ there arePříslovce četnostiMinulý čas prostýMinulý čas průběhovýStupňování přídavných jmenPodmiňovací způsob přítomnýBudoucnostPdmínkové věty typu 1Rozkazovací způsobTémata: Představování a základní společenské frázeKaždodenní činnostiRodinaCestováníResturaceNakupováníZálibyPočasíMěsto

Literatura

LITERATURA: Angličtina pro samouky (výuka jazyka přímou metodou) J.Branan, I. Dostálová, Š. Zelenková, Fragment 2006.Anglicko- český, česko-anglický slovník, , J.Fronek, Leda, Praha 2003

Požadavky

Zimní semestr: zápočtový test s úspěšností 70%, možnost opakovat test je 4x. letní semestr: zápočtový test s úspěšností 70% , možnost opakovat test je 4x.

Garant

Doc. PhDr. Jana Přívratská, CSc.MUDr. Eva Lahodová