Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Psychologie pro fyzioterapeuty (CRH002P2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CRH002P2 - Psychologie pro fyzioterapeuty, 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Sylabus Psychologie pro fyzioterapiiVýukové jednotky: 90 minut (2 vyučovací hodiny)Akademický rok 2015/2016, zimní semestrSpolečný kmen přednášek bakalářského studia pro prezenční formu studia v oborech: Fyzioterapie, Všeobecná sestra, Veřejné zdravotnictví, Dentální hygiena.

Literatura

Základní studijní textyAyersová: Psychologie v medicíněRaudenská, Javůrková: Lékařská psychologie ve zdravotnictvíVenglářová, Mahrová: Komunikace pro zdravotní sestry

Požadavky

Zápočet:V zimním semestru je podmínkou udělení zápočtu odevzdání synopse (stručného souhrnu) odborné či populárně-odborné knihy z oboru psychologie o délce 350 -500 slov. Náměty na texty a publikace jsou uvedeny v příloze Seznam doporučené literatury k zápočtové práci v modulu Výuka, student může zvolit i literaturu, která v seznamu uvedená není, v takovém případě je volbu titulu vhodné komunikovat s vyučujícím. Doporučené záhlaví zápočtové práce najdete taktéž v příloze ve Výuce.V letním semestru se zápočet se získává za docházku a aktivní práci při praktických cvičeních. K udělení zápočtu za LS je třeba předložit Evidenční kartu studenta, viz příloha, s podpisy vyučujících. Zápočet se uděluje za získání 80% podpisů. Přesný požadovaný počet podpisů je uveden v souboru Instrukce k výuce LS, viz přílohy.Zápočty uděluje PhDr. Karolína Dvorská (kontakt: karolina.dvorska@lf3.cuni.cz). ZkouškaZkouška probíhá ústní formou. Student losuje 1 otázku. Otázky jsou v příloze ve Vyuka, http://vyuka.lf3.cuni.cz/. Témata předmětu Psychologie pro fyzioterapii jsou také součástí státní závěrečné zkoušky z fyzioterapie.

Garant

prof. MUDr. Lucie Bankovská Motlová, Ph.D.PhDr. Karolína Dvorská