Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Kurz golfu pro začátečníky se získáním osvědčení pro hru na golfových hřištích (CVOL0061)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu CVOL0061 - Kurz golfu pro začátečníky se získáním osvědčení pro hru na golfových hřištích, 2. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

 Kurz je určený všem začátečníkům, kteří nikdy nedrželi golfovou hůl a chtějí se dokonale seznámit s golfovými základy. Během výuky studenti získají základní teoretické i praktické informace o golfové hře (golfový postoj, držení hole, golfový švih, krátká hra, dlouhá hra) zakončený možností získání Osvědčení pro hru na golfovém hřišti a doporučením členství v klubech ČGF.OSVĚDČENÍ PRO HRU NA HŘIŠTI (dříve Zelená karta, Zkouška golfové způsobilosti)vzhledem ke specifičnosti golfu, kdy hráči většinu času hrají bez přítomnosti rozhodčího, je třeba, aby před vstupem na hřiště prokázali základní znalosti chování a etikety,která je základem pro jejich bezpečný a plynulý pohyb po hřišti. Dále musí prokázat základní znalosti pravidel golfu a základní herní dovednosti.

Literatura

Kölbing,Steinfurth,Krátká a dlouhá hra,České Budějovice,Kopp,2006/04Kučera Jakub,Cesta k perfektnímu švihu,České Budějovice,Kučera,2011Golfová pravidla,ČGF,2012-15

Garant

Mgr. Přemysl Žák