Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k bakalářské práci II (D0305308)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu D0305308 - Seminář k bakalářské práci II, 3. lékařská fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Základní požadavky na bakalářskou práci: Rozsah minimálně 30 stran vlastního textu. Doporučení: max. 50 stran.Celkem minimálně 25 citací.Citace typu “ústní sdělení” a “nepublikovaná data” jsou nepřijatelné.Minimálně 10 citací článků v odborných recenzovaných periodikách (odborné časopisy, fulltext, ne pouze abstrakt).Doporučení: 75 % literatury ne starší 5 let, stěžejní díla do 10 let.Minimálně 10 citací musí být z cizojazyčné literatury (vyjma slovenské).Povinnou přílohou rešeršní bakalářské práce je kazuistika alespoň jednoho pacienta (klienta), která se vztahuje k problematice bakalářské práce. Struktura experimentální bakalářské práceÚvodní identifikační stranaBibliografická identifikaceProhlášení autoraOBSAHSEZNAM ZKRATEK1. ÚVOD2. PŘEHLED POZNATKŮ3. CÍLE A HYPOTÉZY4. METODIKA5. VÝSLEDKY6. DISKUSE7. ZÁVĚRY8. REFERENČNÍ SEZNAM9. PŘÍLOHY Struktura rešeršní bakalářské práceÚvodní identifikační stranaBibliografická identifikaceProhlášení autoraOBSAHSEZNAM ZKRATEK1. ÚVOD2. CÍLE3. PŘEHLED POZNATKŮ4. DISKUSE5. ZÁVĚRY6. REFERENČNÍ SEZNAM7. PŘÍLOHY Sylabus: Blok I.: Úvod, Formální požadavky na úpravu bakalářských prací, diskuseBlok II.: Struktura bakalářské práce, přehled požadavků k jednotlivým bodům osnovy práce, diskuse, samostatná práceBlok III.: Práce s prameny a s vyhledávači, práce s internetem jako základním zdrojem informací, doporučení jednotlivých webových rozhraní, hodnocení validnosti jednotlivých zdrojů, impal faktor, práce s fulltextem, diskuseBlok IV.: práce s citacemi, zpracování citací, odkazování, citační normy (ISO, Vancouver atd.), diskuse, vypracování modelových citacíBlok V: Statistické zpracování dat, diskuseBlok VI: Problematika a konkrétní problémy se zpracováním bakalářské práce.

Literatura

Prováděcí předpis k Opatření děkana č. 1/2010 o jednotné formální úpravě vysokoškolských kvalifikačních prací, jejich uložení a zpřístupňování. Kompendium psaní a publikování v kinantropologii, 2002Publikační manuál Fakulty tělesné kultury, 2002Publication Manual of the American Psychological Association, 2001

Garant

Doc. PaedDr. Libuše Smolíková, Ph.D.