Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rehabilitační péče (FBV1049)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FBV1049 - Rehabilitační péče, Lékařská fakulta Hradec Králové, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

PřednáškyRehabilitace a fyzikální lékařství, úvod do problematiky. (Urbancová 3)Praktická cvičení a seminářeVyučujícíMgr. Bohuslava VěchtováMgr. Michaela HolasováBc. Marika HrůšováBc. Vít KloučekSvatava UrbancováNataša BarešováPraktická cvičení1. Vyšetřovací postupy, kineziologie. (Věchtová 2)    Rehabilitační ošetřovatelství u pacientů po amputaci. (Věchtová 2)    Rehabilitační ošetřovatelství u pacientů po CMP. (Barešová 2)    Rehabilitační ošetřovatelství u pacientů v interních oborech. (Věchtová 3)2. Rehabilitační ošetřovatelství u pacientů po TEP. (Holasová 2)    Rehabilitační ošetřovatelství u pacientů v pediatrii. (Klouček 2)    Rehabilitační ošetřovatelství v rámci ergoterapie. (Hrůšová 2)

Literatura

Doporučená literaturaV. Vojta Mozkové hybné poruchy v kojeneckém věkuA. Sosna a kol. Základy ortopedieI. Lesný a kol. Dětská neurologieK. Lewit Manipulační léčbaK. Kabelíková, M. Vávrová Cvičení k obnovení a udržování svalové rovnováhyF. Véle Kineziologie pro klinickou praxiF. Véle KineziologieL. Smolíková Respirační fyzioterapie a plicní rehabilitaceJ. Bureš a J. Horáček Základy vnitřního lékařstvíD. Pavlů Speciální fyzioterapeutické koncepty a metody 

Požadavky

ZápočetÚčast na praktické výuce (100%).

Garant

doc. MUDr. Eva Vaňásková, Ph.D.