Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Anglický jazyk III (FBV1063)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FBV1063 - Anglický jazyk III, Lékařská fakulta Hradec Králové, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Praktická cvičení a seminářeVyučujícíMgr. Dagmar VrběckáMatthew Shane Renfro, B.A. U urologa. Odběr rodinné anamnézy. Trpný rod.Chirurgie. Bolest. Stupňování přídavných jmen.U gynekologa. Antikoncepce.Těhotenství, porod.Zápočtový test. Opakování ke zkoušce.Zápočtový test bude testovat znalosti kontaktní i nekontakní výuky pokrývající všechny tři semestry.

Literatura

Povinná literaturaŠlemarová, Ž. Angličtina pro zdravotní sestry. (Interní výukové materiály pro LF UK v Hradci Králové vzniklé v rámci grantu ESF MŠMT EUsestra č. 19452.)

Požadavky

zimní zápočet:·         aktivní účast na seminářích, žádná neomluvená absence·         test (min. 75%)·         na opravné termíny je student povinen se přihlásit přes SIS-----------------------------------------------------------------------------------------------------závěrečná zkouška:·         ústní formaPožadavky na závěrečnou zkoušku:Každý student se představí a popíše svoje pracoviště a pracovní povinnosti na svémoddělení.Vylosuje si 2 témata. Témata ke zkoušce:1. Lidské tělo - Lekce 12. Nemocnice, oddělení, specialisté - Lekce 23. Zdraví a nemoci, symptomy, léčení (se), - Lekce 34. Medikace, formy léků, instrukce k užívání - Lekce 45. U kardiologa, komunikace s pacientem (základní fráze) - Lekce 66. Na plicním oddělení, komunikace s pacientem (základní fráze) - Lekce 77. U gastroenterologa, komunikace s pacientem (základní fráze) - Lekce 88. U urologa, komunikace s pacientem (základní fráze),- Lekce 99. Osobní údaje pacienta - Lekce 3, rodinná anamnéza - Lekce 910. Chirurgie - Lekce 10, komunikace s pacientem: bolest - Lekce 1011. Gynekologie I, II (komunikace s pacientkou, antikoncepce, porod) - Lekce 11

Garant

Mgr. Dagmar Vrběcká