Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Studentská vědecká odborná činnost - SVOČII (FV50050)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FV50050 - Studentská vědecká odborná činnost - SVOČII, Lékařská fakulta Hradec Králové, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Vyučující:doc. MUDr. Alena Stoklasová, CSc.  Praktika      Osvojení si základních vědeckých přístupů, analýza literatury (literární rešerže) publikované k danému tématu, vědecká práce pod metodickým vedením školitele, kritické zhodnocení získaných výsledků a jejich prezentace.    PoznámkaPředmět si lze zapsat tehdy, pokud přednosta kliniky/ústavu, na kterém má výuka probíhat (tj. dle staré terminologie - kde bude student dělat pomocnou vědeckou sílu) potvrdí, že on sám, nebo osoba jím pověřená garantuje, že jsou splněny předpoklady, aby student na daném pracovišti provedl zamýšlený projekt. Student musí při zápisu předložit toto potvrzení se jménem pověřeného školitele. Téma práce SVOČ II nesmí být totožné s tématem práce SVOČ I.

Požadavky

ZápočetPrezentace výsledků práce na fakultní konferenci SVOČ nebo publikace (přijetí k publikaci potvrzené redakcí), jejíž 1. autorem je student, v odborném časopise. 

Garant

doc. MUDr. Alena Stoklasová, CSc.