Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Polymery pro aplikace ve fotonice a optoelektronice (NBCM228)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu NBCM228 - Polymery pro aplikace ve fotonice a optoelektronice, Matematicko-fyzikální fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Perspektivy a výhody polymerů pro aplikace ve fotonice a optoelektroniceKonjugované polymery a jejich optické, fotofyzikální, elektrické a elektrochemické vlastnosti Vodivé a transparentní polymerní elektrody Rozhraní polymeru s kovem, polymerní heteropřechod Organická elektroluminiscence - Elektroluminiscenční polymery Architektura, struktura a charakterizace polymerního elektroluminiscenčního prvku (LED)Organická fotovoltaika - Polymery pro fotovoltaiku Architektura, struktura a charakterizace organického fotovoltaického článku Polymery pro organické polem řízené transistory Polymery pro zápis informace

Literatura

T.A. Skotheim, R.L. Elsenbaumer, J.R. Reynolds, Handbook of Conducting Polymers, Marcel Dekker 1998. G. Hadziioannou, P.F. van Hutten, Semiconducting Polymers, Wiley-VCH 2000.S.S. Sun, N.S.Sariciftci, OrganicPhotovoltaics, Taylor&Francis 2005.C. Brabec, V. Dyakonov, and J. Parisi, OrganicPhotovoltaics, Springer 2006.K.Mullen, U. Scherf, Organic Light Emitting Devices: Synthesis, Properties and Applications, Wiley-VCH 2006.T.A. Skotheim, J.R. Reynolds, Handbook of Conducting Polymers, Conjugated Polymers, Taylor&Francis 2006.

Garant

doc. RNDr. Věra Cimrová, CSc.