Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komunikační a informační prostředky ve výuce fyziky (NDFY018)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu NDFY018 - Komunikační a informační prostředky ve výuce fyziky, Matematicko-fyzikální fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Modelování a simulace - práce s dostupným SW(převážně open source, freeware) - Modellus, Interactive PhysicsVirtuální laboratoře - Applety a physlety - použití ve výuce Vzdálené laboratoře a vzdálená pozorování Počítačem podporovaný experiment (úvod do systémů Pasco, Ises, Vernier aj.) Video měření - práce s AviStep, TrackerPočet zájemců je omezen počtem míst v laboratoři a technickými prostředky. Pasivní znalost anglického jazyka a základní obsluhy počítače podmínkou.

Literatura

Zdroje na Internetu Ellsworth, J., H.: Education on the Internet. SAMS publishing. Indiana. 2002Cohen, L. - Manion, L. - Morrison, K.: Research Methods in Education. RoutledgeFalmer. 2001How People Learn. National Academy Press. Washington D.C. 2002

Garant

doc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.RNDr. Stanislav Zelenda