Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Komunikační a informační prostředky ve výuce (fyziky) II (NDFY019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu NDFY019 - Komunikační a informační prostředky ve výuce (fyziky) II, Matematicko-fyzikální fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Online learning a e-learning: základní přístupy a vybrané systémy pro realizaci výuky po síti (asynchronní, synchronní); Online kurz a online podpora výuky:základní pojmy a koncepcevybrané prostředkynavrhování a tvorba kurzů (učebních materiálů a online učebních aktivit)hodnocení studia v online výuceevaluace online výukykombinace online a prezenční výuky; Prezentace a obhajoba seminární práce (např. fragment online kurzu nebo dílčí nástroj online podpory výuky).

Literatura

Rosenberg, M., J.: E-Learning. McGraw-Hill. 2001 Palloff, R., M. - Pratt K.: Building Learning Communities in Cyberspace. Jossey-Bass Publishers. San Francisco. 1999 Cohen, L. - Manion, L. - Morrison, K.: Research Methods in Education. RoutledgeFalmer. 2001 Zdroje na Internetu

Garant

RNDr. Stanislav Zelendadoc. RNDr. Zdena Lustigová, CSc.