Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Výběrový seminář z distribuovaných a komponentových systémů II (NSWI058)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu NSWI058 - Výběrový seminář z distribuovaných a komponentových systémů II, Matematicko-fyzikální fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Seminář se zabývá studiem aktuálních výsledků z oblastí distribuovaných a komponentových systémů. Zaměření semináře zahrnuje metody formální specifikace, formální verifikace, model checking, analýzy kódu, model driven development, správu konfigurace a software deployment a hodnoceni výkonnosti. Zvláštní pozornost je věnována vrstvě middleware a nejnovějším pokrokům v souvisejích programových technologiích pro tvorbu distribuovaných aplikací - jak objektových, tak komponentových.V rámci semináře účastníci a hosté referují o svých nejnovějších výsledcích výzkumu, a také o výsledcích aktuálně publikovaných ve sbornících hlavních mezinárodních konferencí a v odborných časopisech.

Literatura

Sborniky z mezinarodnich ACM a IEEE konferenci:OOPSLA, ECOOP, Formal Methods, DOA, APSEC, ICSE a dalsich seznam na http://nenya.ms.mff.cuni.cz/conf-conferences.phtml

Garant

RNDr. Jan Kofroň, Ph.D.