Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza FJ VI (OB2306019)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OB2306019 - Analýza FJ VI, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

V semináři jsou prohlubovány jazykové kompetence získané v dosavadním studiu, rozšiřovány konverzační okruhy (úroveň B2/C1 dle SERRJ), rozvíjeny komunikativní dovednosti (expression orale), pohotovost orientovat se ve francouzsky mluvícím prostředí a schopnost porozumět francouzskému mluvenému i psanému projevu (compréhension orale et compréhension écrite).

Literatura

Učebnice kurzu:Guilloux, M., Herry, C., Pons, S., Alter Ego 5, Hachette FLE, 2010. Doplňkové materiály:Eliane Grandet, Martine Corsain, Marie-Louise Parizet, Activités pour le Cadre commun - Niveau B2-C1, CLE International, 2006. Internetové zdroje:www.tv5monde.comwww.apprendre.tvwww.rfi.fr 

Požadavky

Aktivní účast na seminářích (max. 3 absence), odevzdání zadané práce dle požadavků vyučujícího, systematická práce s učebnicí Alter Ego 5 (zvládnout slovem i písmem lexikální i gramatickou látku z dossiers 6-12), osvojení dalších doplňkových cvičení a textů, jakož i materiálů ze seminářů francouzského lektora. Min. 65% úspěšnost v závěrečném testu, který bude vycházet z probraných témat v učebnici. Části testu: compréhension orale, compréhension écrite, grammaire, exprésion écrite, dictée.

Garant

PhDr. Kateřina Suková Vychopňová, Ph.D.