Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Analýza FJ IV (OB2306072)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu OB2306072 - Analýza FJ IV, Pedagogická fakulta, Univerzita Karlova v Praze (UK).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Sylabus

Zopakovat a dále prohlubovat jazykové kompetence získané na střední škole, rozvíjet komunikativní dovednosti a rozšiřovat konverzační okruhy (úroveň B1/B2 dle SERRJ). Rozvíjet pohotovost orientovat se ve francouzsky mluvícím prostředí, porozumět francouzskému mluvenému i psanému projevu (compréhension orale et écrite). Komplexní procvičování kompetencí pomocí diktátu.Požadavky ke splňení kurzu:Aktivní účast na seminářích (max. 3 absence), odevzdání zadané práce dle požadavků vyučujícího, systematická práce s učebnicí Alter Ego 4 (zvládnout slovem i písmem lexikální i gramatickou látku z dossiers 6-9), osvojení dalších doplňkových cvičení a textů. Min. 65% úspěšnost v závěrečném testu, který bude vycházet z probraných témat v učebnici. Části testu: compréhension écrite, grammaire, vocabulaire-civilisation, dictée.

Literatura

učebnice kurzu: Catherine Dollez, Sylvie Pons, Alter Ego 4. Hachette Fle, 2007. Doplňkové materiály: Activités pour le Cadre commun - Niveau B2, Cle International, 2007řada "Progressive du français" a "Le nouvel Entrainez-vous" od Clé Internationalřada "Les 500 exercices..." od Hachette Fle"zjednodušená" četba (různá nakladatelství) na úrovni B1-B2časopis Le français dans le monde : la revue internationale des professeurs de français. Internetové zdroje:www.tv5monde.comwww.apprendre.tvwww.rfi.frwww.radio.cz/frwww.fle.frwww.francparler.orgwww.aefe.frwww.difusion.comwww. 1jour1actu.com Slovníky: www.tv5.orgwww.wordreference.comwww.larousse.fr/dictionnaires/francais

Požadavky

Aktivní účast na seminářích (max. 3 absence), odevzdání zadané práce dle požadavků vyučujícího, systematická práce s učebnicí Alter Ego 4 (zvládnout slovem i písmem lexikální i gramatickou látku z dossiers 6-9), osvojení dalších doplňkových cvičení a textů. Min. 65% úspěšnost v závěrečném testu, který bude vycházet z probraných témat v učebnici. Části testu: compréhension écrite, grammaire, vocabulaire-civilisation, dictée.

Garant

Mgr. Tomáš Klinka, Ph.D.